(VIDEO) Tvrdi da je zatrudnila a nije imala odnos

Samanta Lin Izabel na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je ispričala svoju neobičnu priču o trudnoći.

Kada je saznala da će postati majka, imala je samo 19 godina. Zanimljivo je da Samanta tvrdi kako je tada još uvijek bila nevina i da je bila šokirana da je uopšte mogla ostati trudna.

“Osjećala sam bolove u trbuhu i sjetila se da mi ciklus kasni sedmicu dana. Trudnoća mi je pala na pamet, ali mislila sam da je to nemoguće jer ja i dečko nikad nismo imali penetrativni seks”, započela je.

Objasnila je da se zadovoljavala na druge načine, ali da penis nikada nije ušao u njenu vaginu. Ipak je odlučila napraviti test za trudnoću te se šokirala kada je on bio pozitivan. Otišla je ginekologu, koji je potvrdio da je trudna pet tjedana.

Samanta je objasnila kako je do trudnoće vjerovatno došlo jer su se ona i dečko dirali, ali ginekolog Dženifer Linkoln rekla je za BuzzFeed kako je sperma nekako morala doći u vaginu.

“Nije bitno šta se stavi unutra – penis, prst ili pileći batak. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu postoji sperma, može doći do oplođenja jajašca”, pojasnila je.

Dodala je da su slučajevi takvog načina oplođivanja rijetki, ali da su mogući.

Samanta je priznala da je razmišljala o abortusu, ali je ipak odlučila zadržati dijete. Ona i dečko dobili su sina kojem su dali ime Bentli, a nedavno je dobio i brata Tea, koji je, kako Samanta naglašava, začet tradicionalnim putem.

@sammiisabelx3

And that is how i have a 5 year old son. #makeitstop #pregnant #fyp #pregnancy #story #storytime #mystory #funny #fml

♬ I am at ur moms house – elizabeth_chetwynd

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79