(VIDEO) U požaru poginuo par: Zapalila ih bivša supruga iz ljubomore

Osumnjičena je, prema priopćenju policije, navodno ušla kroz prozor kupaonice u obiteljsku kuću gdje je njezin bivši suprug živio s novom ženom i zapalila prostoriju u kojoj su spavali.

U požaru kuće naselju Besnik u mjestu Rožaje u Crnoj Gori, koji je izbio u ponedjeljak rano ujutro, smrtno je stradao bračni par Sulejman Murić (61) i Sedina Mocević (45).

Za podmetanje požara osumnjičena je Safija Murić, bivša supruga Sulejmana Murić. Osumnjičena je uhićena u Kolašinu, tako što je policija zaustavila autobus kojim se vraćala iz Rožaja, pišu Vijesti.

Šef Službe lokalne zaštite za Nuradin Agović je za Radio-televiziju Rožaje izjavio da ih je policija o požaru na kući Murića obavijestila oko šest sati ujutro.

– Požar je zahvatio dnevni boravak kuće, vatrogasci po dolasku zatekli pougljenjena tijela stradalih. Služba zaštite je intervenirala s tri vatrogasne ekipe, a požar je lokaliziran oko osam sati. Slučaj preuzimaju nadležne službe koji će utvrditi točan uzrok požara – izjavio je Agović za Vijesti.

No kako kažu iz policije, nije im trebalo dugo da rasvijetle slučaj, pišu u priopćenju.

Policijski službenici operativnim putem su došli do sumnje da je požar podmetnut. Zbog sumnje za teško ubojstvo dvoje ljudi uhićena je S.M. (55), priopćili su iz policije.

– Kriminalistička obrada i dosadašnje policijske mjere i radnje ukazuju na sumnju da je S.M. (55) požar podmetnula požar na način da je jutros, noseći bidon s benzinom, došla do obiteljske kuće u kojoj je S.M. (61) živio sa S.M. (45). Ušla u kuću kroz prozor na kupaonici i polila benzinom prostoriju u kojoj su spavali S.M. i S.M. te izazvala požar. Nakon toga je pobjegla – kazali su iz policije.

Službenici OB Rožaje će osumnjičenu S.M. (55) u zakonskom roku privesti državnom tužitelju u Vrhovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je osumnjičena počinila navedeno kazneno djelo, zaključuje se u policijskom priopćenju.

 

Crna-Hronika.info

U požaru poginuo par: Zapalila ih bivša supruga iz ljubomore

Gepostet von Crna-Hronika.info am Montag, 8. April 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79