(VIDEO) Uhapšen Mostarac: Demolirao kladionicu pa tražio da se fizički obračuna s nekim

Arhiv/Ilustracija

Prema pisanju portala crna-hronika.info, jedan stanovnik Mostara očigledno nezadovoljan svojim ‘poslom’ u poslovnici Betlive kladionice u Mostaru, odlučio je da televizore razbije sa stolicama iz poslovnice.

Ovom prilikom ugrozio je i ostale igrače unutar kladionice, ali i nanio veću materijalnu štetu.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, radnica poslovnice kladionice u Vrapčićima E.O. (1994.) je prijavila da jedna muška osoba vrši demoliranje inventara.

Nedugo nakon toga, stigla je patrola policije koja je utvrdila činjenično stanje, te je uhitila Š.M. (1971.) kojega su odvezli u službene prostorije Policijske uprave Mostar. Nad njim je izvršena kriminalistička obrada, te se poduzimaju dalje mjere i radnje na procesuiranju ove osobe.

“Da skrenem pažnju na pogrešno plasirane informacije koje su dospjele do medija i komentare koji podržavaju ovakakv čin, da ni u bilo kojem smislu nije za podržavati osobe koje prave bilo kakvu štetu zbog vlastitih poroka najčešće alkohola, kocke i sl.

Znači jasno Vam stoji da ste svjesno izabrali taj porok i da jedino možete sami sebe kriviti, a ne program, i ljude koji rade svoj posao (u ovom slučaju). O građanskoj dužnosti i ljudskosti, mogu samo da kažem da množim sa velikom 0!!!”, navela je radnica kladionice na društvenim mrežama.

U kladionici se našao veći broj osoba, te nitko od prisutnih nije ni pokušao smiriti podivljalog muškarca. Snimak je nastao u petak u predvečernjim satima.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79