(VIDEO) Uhapšen muškarac koji je na derneku na Palama pucao iz mitraljeza

Muškarac sa Pala, inicijala S. V. uhapšen je sinoć nakon što je identifikovan kao osoba sa snimka koja je na rođendanskoj proslavi u mjestu Kadino Vrelo u toj općini, iz puškomitraljeza pucao u prostoriji u kojoj je broravio veći broj osoba.

Kako nam je potvrđeno iz PU Istočno Sarajevo, on je trenutno na kriminalističkoj obradi, a na teret mu se stavljaju krivična djela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja ili municije, te izazivanje opće opasnosti.

Policija će također priotiv osobe koja je organizirala proslavu, podnijeti izvještaj Tužilaštvu zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije piše Faktor.

(VIDEO) Uletio u kafanu sa “sijačem smrti” i ispalio rafal: Svi se ukočili od straha

Snimak koji je “zapalio” društeve mreže nastao je preksinoć u jednom ugostiteljskom objektu koji se nalazi u sklopu izletišta u Kadinom Vrelu.

Nezvanično, radilo se o proslavi 18. rođendana jednog od prisutnih u objektu.

Kako se vidi na snimku, grupa muškaraca, golih do pasa, uz alkohol i muziku uživo slave, nakon čega u prostoriju upada muškarac sa mitraljezom, te uz povike “gasi muziku!” puca.

U incidentu niko nije povrijeđen, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79