(VIDEO) Uhapšeni dileri sa pet kg droge, policija objavila snimak

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su dvije osobe i zaplijenili oko tri kilograma spida, oko dva kilograma tableta ekstazi, oko 10 kilograma kofeina, tri pištolja, škorpion sa prigušivačem, automatsku pušku i 95 komada municije različitog kalibra.

Policija je uhapsila Beograđane A. G. (1999) i R. D. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kriviča djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom zaustavljanja vozila od strane policijskih službenika, u kojem su se nalazili osumnjičeni, R. D. je udario u policijski automobil, kako se sumnja, u pokušaju da pobjegne.

Efikasnom reakcijom policije, osumnjičeni su spriječeni u toj namjeri i tom prilikom kod njih je pronađena manja količina ekstazija. Pretresom stana koji A. G. i R. D., koriste za, kako se sumnja, skladištenje narkotika policijski službenici su pronašli oko tri kilograma spida, oko dva kilograma tableta ekstazi i oko 10 kilograma kofeina. Takođe, policija je u istom stanu pronašla tri pištolja, škorpion sa prigušivačem, automatsku pušku i 95 komada municije različitog kalibra prenosi Fokus.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79