(VIDEO) Urnebesan snimak iz Banjaluke: Rupe na bh. cestama dovoljno velike i za pecanje

(VIDEO) Urnebesan snimak iz Banjaluke: Rupe na bh. cestama dovoljno velike i za pecanje


S obzirom na to koliko u našoj domovini plaćamo cestarina i koliko novaca općenito na godišnjoj bazi odvajamo za ceste i njihovo održavanje, do sada smo se već trebali voziti po najboljim cestama na svijetu.

No s obzirom na nemilo trošenje (čitaj lopovluk i malverzacije) od strane samouprave i tome sličnih naziva koji zbirno podrazumijevaju ekipu „javnih djelatnika“, to baš i nije tako.

I toga smo svjedoci na dnevnoj bazi, jer su nam ceste prepune rupa, zakrpi i loše označenih prometnih traka i još lošijeg asfalta. To je činjenično stanje od kojeg je nemoguće pobjeći.

Zbog toga su mladići iz Banjaluke odlučili da na ovaj problem ukažu zanimljivim pristupom. U banjalučkom naselju Petrićevac, kako kažu za portal Crna Hronika, dobili su novo vještačko jezero. Zbog toga su se okušali i u ribarstvu na ovom mjestu, a kako je izgledao svojevrstan skeč pogledajte u nastavku.

https://youtu.be/SeGvuplrFGY


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija