(VIDEO) Uživo s mjesta nesreće: On nam je dovezao kampicu, skidao je crijep i više valjda nije mogao…

Smatrao je da može pomoći, ja ga nisam mogao zaustaviti. Dovezao nam je tu kampicu i valjda više nije mogao, govori nam rođak preminulog volontera u Petrinji

Prespavao je sinoć, rekao ja ovo moram tebi napraviti. Skidao je crijep i rekao da mu dodam još koji, on je tu prespavao s nama, doručkovao i sve i krenuo zakrpati tu rupu. S čekićem je skidao stari dimnjak, i pronašli smo ga kod ljestvi. Dovezao je kampericu iz Gorskog kotara i više valjda nije mogao, ne znam više, riječi su rođaka muškarca koji je volontirao u Petrinji te pao s krova i poginuo.

Još nije poznato je li se nesreća dogodila zbog pada s krova ili je razlog bio nešto drugo.

– Možda mu je pozlilo, još se ništa ne zna. Nema nikakvih ozljeda pa možda i nije umro od pada s ljestvi – rekao nam je čovjek ispred kuće gdje je preminuo volonter.

24sata

Kako doznajemo radi se o muškarcu rođenom 1963. godine iz okolice Severina na Kupi.

– On je iz Maloga Jazića, majka mu je umrla prošle godine. Nije se ženio, bio je u Hrvatskoj vojsci i fizički aktivan. Jučer je platio vučnu službu u Severinu na Kupi i dovezao kampicu. Bio je sam na krovu, smatrao je da može pomoći, a ja ga nisam mogao zaustaviti – rekao je rođak preminulog prenosi 24Sata.

 

 

(VIDEO) U Petrinji poginuo volonter, pao s krova

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79