(VIDEO) Uznemirujuća snimka: Mlatili se pred bolnicom zbog parkinga?!

U jednom trenutku žena je udarila muškarca u crvenom koji joj odmah uzvraća i udara ju nogom. Potom se ona i stariji muškarac udružuju te ga zajedno tuku. On se uspijeva osloboditi te s nekoliko udaraca u glavu

Verbali obračun uz ulaz u KBC Zagreb, najvjerojatnije zbog problema u zaustavljanju automobila, prerastao je u ponedjeljak u tuču dva muškarca i žene.

Prema videosnimci, koja tijekom cijelog dana kruži internetom, sve je počelo sočnim psovkama i prijetnjama zvanjem policije. Žena sa snimke smirivala je starijeg muškarca, s kojim je najvjerojatnije u rodu.

Okupljenima je govorila kako joj je sin policajac, kako napadaju čovjeka sa stentovima te kako će ih privesti. Posebno su se svađali s muškarcem u crvenom koji im je uzvraćao psovke.

U jednom trenutku žena je udarila muškarca u crvenom koji joj odmah uzvraća i udara ju nogom. Potom se ona i stariji muškarac udružuju te ga zajedno tuku.

On se uspijeva osloboditi te s nekoliko udaraca u glavu uspio je nokautirati starijeg muškarac koji je završio na tlu.

Tek tu su se uključili i drugi koji su ih rastavili. Snimka se nastavlja dalje te se žena u jednom trenutku svađa sa snimateljem.

Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije, dojavu o svađi i tučnjavi dobili su oko 10 sati. Na kraju su tri čovjeka dobila su prijavu zbog remećenja javnog reda i mira prenosi 24Sata.

 

Vikali, psovali pa se potukli kod KBC-a Rebro: Tri osobe dobile prijave zbog kršenja javnog reda i mira

Gepostet von 24sata am Montag, 12. Oktober 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79