(VIDEO) Uznemirujuće: Objavljen snimak pogibije studenta iz Novog Pazara kojeg je udarilo auto

Stravičan snimak nesreće u Zemunu u kojoj je poginuo student iz Novog Pazara Ernad Bakan objavljen je u beogradskim medijima.

Kako piše Telegraf.rs, koji je objavio video, snimak već tri dana kruži među Zemuncima i pokazuje svu bahatost vozača koji je izazvao tragediju.

Snimak koji je beogradski portal objavio veoma je uznemirujući, ali kako piše prikazuje koliko se vozač koji je usmrtio mladića oglušio o sva pravila saobraćaja i pozamašnom brzinom proletio preko pješačkog prelaza, iako je drugo vozilo već stajalo zaustavljeno da propusti pješaka.

Vozač nije priveden nakon nesreće jer za to nije bilo uslova, kažu u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. Momak je bio teško povrijeđen, vozač je imao uredno prijavljeno prebivalište i nije osuđivan, pa je protiv njega krivična prijava podnijeta u redovnom posupku. Međutim, tužilac je naknadno obaviješten da je Bakan preminuo.

Mladić je mirno prelazio pješački prelaz u ponedjeljak oko 17 sati na uglu Cara Dušana i Niške ulice u Zemunu, a kada ga je jedan od vozača iz suprotnog smjera propustio da prođe, drugi je u krajnjoj desnoj traci projurio i pokosio mladića. Tačnije, odbacio ga je tri metra uvis i desetak metara u dalj.

Nesretni Bakan vidio je kako mu vozač divljački dolazi u susret, potrčao je, ali bilo je kasno…

Sa veoma teškim povredama prevezen je u bolnicu, a dva dana kasnije je preminuo u bolnici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79