(VIDEO) Uznemirujuće: Vučić prikazao fotografije masakriranih tijela navijača

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon završene sjednice Savjeta za nacionalnu sigurnost izvijestio o razgovorima sa sjednice, a šokirao je i fotografijama masakriranih tijela navijača.

U pitanju su fotografije navijača Partizana i Crvene Zvezde, a ubistva su navodno učinili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka koji je nedavno uhapšen.

Na jednoj od fotografija se vidi i tijelo bez glave, fotografije su potresne i uznemirujuće.

Sjednica Savjeta za sigurnost je počela danas u 18 sati, a na njoj se, kako je najavljeno, razgovaralo o važnim temama kao što je borba protiv organizovanog kriminala, situacija na Kosovu, epidemija u Srbiji, ali i odnosi u regionu.

Vučić je na početku priče o kriminalnim organizacijama kazao kako su uspjeli izboriti se sa najmanje dvije grupe, te da sada postoje još neke mlađe koje će sigurno nastaviti stopama onih koje su razbijene. Tim preostalim grupama se obratio s porukom da se bliži kraj.

“Država Srbija neće trpiti ubice i narkodilere i to ne samo na ovom centralnom nivou, već od Vranja do Subotice, od Valjeva do Niša. Biće hapšenja koliko hoćete. Oni koji misle da ubijanjem i prodajom droge mogu da zauzmu neko visoko mjesto u društvu, varaju se”, rekao je on.

Nakon toga su 30 sekundi prikazane fotografije masakriranih tijela u okviru istrage o nekoliko ubistava koja se vodi u Srbiji, a ministar policije Srbije Aleksandar Vulin je nastavio govoriti o sigurnosnoj situaciji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79