(VIDEO) Verbalni napad vozača kočija na prolaznile u aleji na Ilidži

Vozači kočija sa Ilidže napadali su u toku subotnjeg popodneva građane i turiste. Slučaj je zabilježila A. M. iz Sarajeva koja je i poslala video snimak redakciji Source.ba portala.

 

– Oni nikom ne dozvoljavaju da ide alejom. Niti biciklom ili u ovom četvorotočkašu. Iako nigdje ne postoji znak zabrane za korištenje bilo čega osim tih kočija – navodi za Source.ba gospođa A. M. (ime i prezime poznato redakciji)

Vozači kočija tvrde, navode građani, da je aleja njihovo vlasništvo. Pritom komentari na račun čistoće glase – aleja je puna balege, pri tom mučeći jadne životinje do iznemoglosti jer njihov dolazak i povratak košta 40 KM njihovom kočijom.

– Vi objavili ili ne, ja ću lično ako treba ispisati tekst i poslati svima redom. Ova bahatost se mora vidjeti. Policajac koji je prišao je bio korektan i brzo intervenisao inače bi svašta bilo – navodi građanka koja nas je obavijestila o ovom slučaju.

Nije prvi put da se nešto ovakvog tipa dešava na Ilidži u aleji, a slično ponašanje je nedopustivo. Pogledajte video snimku današnjeg incidenta na Ilidži. Pripadnici PU Ilidža nisu nam mogli dati konkretne informacije o slučaju.

@crnahronika

Verbalni napad vozača kočija na prolaznike u aleji na Ilidži #crnahronika

♬ original sound – Crna Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79