(VIDEO) Više gostiju na DJ Solomunu nego na koncertu Gorana Bregovića

Goran Bregović održao koncert u sarajevskoj Skenderiji. Prvobitno koncert je trebao biti održan na Bijeloj tabiji, ali zbog nepovoljne vremenske prognoze promijenjena je lokacija.

Koncertu je prisustvovalo oko 3.000 ljudi.

Hiljade ljudi je do kasno u noć plesalo i uživalo uz ritmove svjetski poznatog DJ Solomuna ispred Vječne vatre u Sarajevu.

Svi koji su imali priliku da uživaju definitivno su se osjećali kao da su u velikoj svjetskoj metropli koji je organizovala Klabika, a čiju je organizaciju podržala Turistička zajednica Kantona Sarajevo.

Odricanjem honorara u humanitarne svrhe u saradnji sa lokalnim organizatorima svake godine realizuje akcije podrške lokalnim udruženjima, omladinskim centrima, dječijim domovima i Sigurnoj kući u Sarajevu kojoj će i ove godine biti usmjerena sredstva za revitalizaciju od prihoda sponzorstva u iznosu od 30.000 KM. Do sada je donirano 56.000 KM od prethodna tri eventa.

Nakon nastupa oglasio se i Mladen Solomun, prenosi RadioSarajevo.

“Sinoćnje druženje sa Vama me ganulo kao nikada do sada! Čista emocija od početka do kraja! Osjećam zahvalnost, ponos i čast što sam imao priliku da sviram za Vas sa ovog prelijepog i magičnog mjesta! Bilo je i više nego dirljivo! Zajedno gradimo novu historiju! Hvala Vam svima, a posebno Klabika i Merselu zajedno s njegovim timom koji se potrudio za besprijekornu organizaciju noći za pamćenje! I na kraju, ali jednako, veliko hvala svima koji su plesali sa mnom na after partyju! Volim Vas! Vaš Solomun”, napisao je Mladen Solomun.

View this post on Instagram

My strong heart has never been so weak. Pure goosebumps from beginning until the end! I was thankful, proud and honored to get the chance to play for you at this beautiful outstanding place! It was more than touching! We made history! Thx to all of you and thx to @Klabika and Mersel plus his team who made all this happen! And of course thx to all who continued to dance with me at the after party! I love you, I’m yours! Now on my way to Italy – Riccione Sinoćnje druženje sa Vama me ganulo kao nikada do sada! Čista emocija od početka do kraja! Osjećam zahvalnost, ponos i čast što sam imao priliku da sviram za Vas sa ovog prelijepog i magičnog mjesta! Bilo je i više nego dirljivo! Zajedno gradimo novu historiju! Hvala Vam svima, a posebno @Klabika i Merselu zajedno s njegovim timom koji se potrudio za besprijekornu organizaciju noći za pamćenje! I na kraju, ali jednako, veliko hvala svima koji su plesali sa mnom na after partyju! Volim Vas! Vaš Solomun #solomun #momentumklabika #visitsarajevo

A post shared by Solomun (@solomun) on

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments