(VIDEO) Visočka policija traži pomoć: Prepoznajete li pljačkaša?

Na e-mail adresu portala Visoko.co.ba dostavljen je snimak pljačke koja je izvršena u jednoj visočkoj zlatari u protekloj sedmici.

Iz PU Visoko upozoravaju sve građane da obrate pažnju na osobu sa video snimka, te mole sve one koji prepoznaju ili imaju informacije o kretanju muškarca sa video snimka, da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na broj 122 ili na broj 032/738-555, jer je on osumnjičen da je proteklih dana izvršio nekoliko kaznenih djela u Visokom.

“Molimo građane, koji na osnovu objavljenog video materijala, raspolažu bilo kakvim informacijama koje bi mogle doprinijeti utvrđivanju identiteta izvršioca ovog krivičnog djela, da svoja saznanja dostave Operativnom centru MUP-a ZDK na broj 122, PS Visoko na broj 032/738-555 ili najbližoj policijskoj stanici”, kazali su za Visoko.co.ba u MUP-u ZDK.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79