(VIDEO) VLASNICI MISLILI ZEMLJOTRES: Žena kolima iščupala drvo, zakucala se u kuću i srušila zid

Puklo je najstrašnije jutros, nešto poslije pet sati, kad je Kikinđanka (36) za volanom “opel vektre”, iz još neutvđenih razloga, “ispravila” krivinu i zabila se u sobu kuće koja se nalazi na uglu ulice.

Samo spletom okolnosti niko u ovoj bizarnoj nesreći nije nastradao, a mogao je.

– Iz sna me je u pola pet probudio telefon, ali iz postelje nisam odmah ustao. Kad je trebalo da ustanem, odem do kupatila i počnem da se spreman za posao, a onda i uđem u ovu, sada totalno uništenu sobu, nešto je puklo – kaže Milan Pašić za portal Gradski.

Mislio sam da je eksplodirao bojler

– U prvom trenutku nisam znao šta se desilo. U sobi su bile moje stvari za posao, a na svu sreću, nisam u nju ušao… Udarac je bio strašan, poput zemljotresa, a onda se podigao oblak prašine. Prvo sam pomislio da je eksplodirao bojler ili sat od plina. Kad sam nekako uključio svijetlo, začuo sam komšiju koji me je sa ulice dozivao. Govorio mi je da je žena za volanom automobila udarila u moju kuću – nevoljno se priseća za Gradski online Milan.

Nastavio je on svoju pripču.

– U automobilu je bila mlađa ženska osoba. Na krivini je produžila pravo, udarila u bagrem, iščupala ga i zajedno s kolima se zarila u sobu. Nekih deset do 15 minuta ona je bila bez svjesti. Pozvali smo policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Vatrogasci su morali da sijeku automobil jer nisu mogli na drugi način da ga uklone iz naše kuće.

Kada je došla sebi, policajac ju je upitao da li zna šta se desilo i gdje se nalazi… Pored ostalog, pitao je ženu da li je konzumirala alkohol. Ona je potvrdno klimala glavom. Šta se dalje desilo tokom ljekarskih pregleda, nije nam poznato – kaže Milan.

Strahuju da greda ne popusti

Pašići pričaju da su ovu kuću kupili prije četiri godine i da su sredili. Dodatno ih uzrujava saznanje šta je moglo da se desi njima, ili njihovoj kćerkici koja ima samo 14 mjeseci. Srećom, kobnog jutra ona je bila kod babe.

– Iskreno, loše se osjećam. U ovom trenutku najviše strahujem da oštećena greda ne popusti, pa da se obruši i dio kuće koji nije oštećen. Čekamo procijenitelje da utvrde štetu koja je ogromna. Povremeno se čuje pucketanje u oštećenom dijelu kuće… Očajni smo… – priča ovaj čovjek.

Ivana je rekla da je poput supruga u prvi mah, kad je puklo, pomislila da je zemljotres.

– Vrisnula sam i istrčala iz kuće. Bukvalno sam preskočila kapiju jer nije mogla da se otvori. Vidjela sam ženu u kolima. Nije se pomijerala. Nismo smjeli da je diramo, a policija i Hitna pomoć brzo su stigli – ispričala je Ivana Pašić.

Kad se osvijestila, na pitanje da li je nešto boli, s njenih usana smo pročitali da je bole noge i leđa. Klimajući glavom, potvrdila je da je konzumirala alkohol, a u kabini smo našli i flašu nekog pića, ispod suvozačevog sjedišta- ispričala je Ivana Pašić, prenosi Telegraf.

Kako je  potvrđeno u kikindskoj policiji, ova saobraćajna nezgoda dogodila se oko 5.20.

Izazvala ju je Kikinđanka (36) koja je upravljala vozilom “opel vektra”. Ona je zbrinuta u kikindskoj bolnici, a nakon obavljenog uviđaja protiv nje će biti podnijeta odgovarajuća prijava.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79