(VIDEO) Vlasnik objekta iz sarajevskog parka: Htio sam da BiH ima svoj kutak

Vlasnik “misterioznog” objekta u Velikom Parku Enes Hodžić je danas za N1 izjavio da je tu želio napraviti kutak gdje će se prodavati domaći suveniri iz BiH.

“Imao sam dobru priču, da napravim kutak gdje će se prodavati domaći suveniri koje naše žene, naši ljudi prave u kućama. Htio sam to da plasiram ovdje. Pišem poeziju, napisao sam pjesmu Djeci Sarajeva i htio je uobličiti u Srce i poslati da se vidi i čuje širom svijeta”, kazao je i dodao:

“Svaka zemlja ima svoj kutak, htio sam i da BiH ima. Općina Centar i Srđan Mandić su mi izašli u susret, prihvatili ideju i dobio sam lokaciju. Premješten sam ovdje, sve legalno, nisam radio ništa nelegalno”.

Rušenje objekta je najavljeno za danas, a na pitanje zašto ruše objekat kazao je:

“Ne sviđa se pojedincima koji ne žele da ova BiH ide naprijed. Pojedinim koji derneče po beogradskim spalvovima, blate BiH i žive na račun drugih”.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79