(VIDEO) Vozač BMW-a ljut jer je samo on dobio kaznu: “Oni neće dobiti kaznu jel?”

U Tuzli se odbijala prava drama zbog nepropisno parkiranih vozila. Kako saznaje portal Crna-Hronika samo je vozač BMW-a dobio kaznu dok ostali automobili koji su parkirani po trotoarima nisu dobili kaznu.

Ko će dobiti kazne za nepropisno parkiranje a ko ne?

Vozač BMW-a snimio je policijske službenike MUP-a TK koji su kazni samo njega, dok ostale vozače nisu. Video je za samo 1 dan pregledalo preko 125.000 osoba na Facebook-u piše Crna-Hronika.

Policajac ga je pokušao ignorisati sve vrijeme.

“Kažete jel da oni neće dobiti kazne za parkiranje po trotoaru, jel? To je moja kazna, dajte mi je. 20 KM je samo. Mogu li ja sad uzeti svoju kaznu? Sad ću otići sa snimkom šefu da se žalimo” – govorio je Samir policijskim službenicima.

“Od supruge majka stanuje tu, i dovodimo djecu. Parkirao sam na autobusku stanicu i kontam u sebi, hajde kazna 40 KM, platiš pola 20 KM. I ja sam u ušao u stan i legao da spavam, djeca igrala igrica. Kad čujem hampa neka, oj policija kazna. Dobro i šta sad?

Ja se uopšte nisam bunio ni zbog kakve kazne. Daj mi tu kaznu. Al samo da mene kazne, ja jesam stajao na autobuskoj stanici, ni prvi ni posljednji. On šuti i gleda u mene, neće njima da kazne piše. Onaj golf je imao privjesak policija nešto, kontam ok zakon si al valjda smo svi ravnopravni” – izjavio je vozač BMW-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79