(VIDEO) Vozač i putnici skupocijenog Audija u Mostaru, kažnjeni sa po 500 KM!

Kamerama su zabilježene brojne policijske intervencije u tom dijelu Hercegovine.

Vrlo zanimljiva situacija desila se sa vozačem skupocijenog Audija. Naime, u momentu kada ga je patrola htjela kontrolirati, dobili su poziv komandira koji ih upućuje na jednu intervenciju. No, po završetku iste, patrola ponovo nailazi na vozača Audija.

Zaustavljaju ga i, s obzirom na to da se kretao u vrijeme zabrane, uz osnovne dokumente tražili su mu i potvrdu o kretanju.

Pomalo nestrpljivo vozač, nakon što je upozoren od strane ljubaznog policajca da je vrijeme zabrane, tražio je da ide kući misleći da je njihov posao legitimisanjem završen. Brzo je uvjeren da procedura nije gotova.

Kako je ni on, kao ni ostali putnici u automobilu nije imao, svi su dobili prekršajni nalog od po 500 KM s obzirom na to da nisu imali dozvolu o slobodi kretanja u vrijeme zabrane prenosi Hayat.

Vi kao i ostali putnici u autu dobit ćete prekršajni nalog za zabranu pretanja u iznosu od po 500 KM. Izvolite vaše dokumente, pravac kući – kazao mu je na kraju policajac.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79