(VIDEO) Vozač izgubio kontrolu pa se zaletio u publiku: Pojavio se snimak nesreće

Kosovska policija je saopštila da je još jedna osoba uhapšena u vezi sa nesrećom na autoputu “Ibrahim Rugova”, koja se dogodila tokom automobilske trke, a u kojoj je troje poginulo, a troje povrijeđeno.

Trojica poginulih mladića su identifikovani kao L.S., M.D. i N.B.

Portparol kosovske policije Baki Kelani izjavio je za tamošnje medije da je uhapšena druga osumnjičena osoba, nakon što je inicijalno uhapšeni prvi osumnjičeni.

– Povodom slučaja udesa sa fatalnim posljedicama koji se dogodio na autoputu, nakon prvobitnog hapšenja osumnjičenog, danas je identifikovan i uhapšen drugi osumnjičeni. Nakon saslušanja osumnjičenog, po nalogu tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 sati – rekao je Kelani.

Vozač izgubio kontrolu pa se zaletio u masu

Troje ljudi koji su poginuli u subotu uveče na autoputu “Ibrahim Rugova”, u Prizrenu, bili su posmatrači trke između automobila. Još troje je povrijeđeno, potvrdila je kosovska policija, piše Koha.

Podsjećamo, kako je saopštila policija, jedan od vozača je navodno izgubio kontrolu nad automobilom i posljedično udario troje povrijeđenih.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79