(VIDEO) Vozač sletio u jezero, GSS Jajce će izvući automobil

(VIDEO) Vozač sletio u jezero, GSS Jajce će izvući automobil


Nemili događaj dogodio se u petak u noćnim satima kada je vozač putničkog automobila sletio u Plivsko jezero. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u jezero na popularnom gradskom kupalištu Brana.

Prema prvim informacijama, vozač je bio sam u automobilu i nije zadobio ozbiljne povrede, ali je vozilo potpuno potopljeno piše Crna-Hronika.

Građani se sa pravom pitaju kako je uopšte automobil završio u vodi.

“Gradsko kupalište “Brana” u Jajcu. U petak u noćnim satima, na kupalištu “Brana” desila se nezgoda, kada je vozilo našeg sugrađanina sletilo u vodu. Vozilo smo snimili pod vodom i procjenili mogućnosti za vađenje istog iz vode. Rezultat je pozitivan, vađenje moguće.” – izjavili su iz GSS-a Jajce

Pogledajte video

@crnahronikaofficialU petak u noćnim satima, na gradskom kupalištu “Brana” u Jajcu desila se nezgoda, kada je vozilo našeg sugrađanina sletilo u vodu… – Vozilo smo snimili pod vodom i procjenili mogućnosti za vađenje istog iz vode. Rezultat je pozitivan, vađenje moguće, poručili su iz Gorska služba spašavanja Stanica Jajce♬ original sound – crnahronikaofficial



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija