(VIDEO) Vozač tramvaja napravio dramu: Krivo mu bilo jer su ga putnici opomenuli

Vozač tramvaja napravio dramu

Na društevnim mrežama pojavio se uznemirujući snimak incidenta iz beogradskog tramvaja, u kojem je najdeblji kraj izvukla jedna putnica.

Sve je objavljeno na Instagram nalogu moj_beo_grad, a na snimku, koji je snimila druga putnica, vidi se žena kako nešto govori vozaču tramvaja kroz otvorena vrata kabine.

U objašnjenju uz video klip navodi se da je žena opominjala vozača da ne razgovara mobilnim telefonom dok vozi i da ne koči naglo.

Vozač ne da nije poslušao ženu, već je ubrzao i ona je izgubila ravnotežu i pala.

@crnahronikainfoVozač tramvaja napravio dramu Na društevnim mrežama pojavio se uznemirujući snimak incidenta iz beogradskog tramvaja, u kojem je najdeblji kraj izvukla jedna putnica. Sve je objavljeno na Instagram nalogu moj_beo_grad, a na snimku, koji je snimila druga putnica, vidi se žena kako nešto govori vozaču tramvaja kroz otvorena vrata kabine. U objašnjenju uz video klip navodi se da je žena opominjala vozača da ne razgovara mobilnim telefonom dok vozi i da ne koči naglo. Vozač ne da nije poslušao ženu, već je ubrzao i ona je izgubila ravnotežu i pala.

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79