(VIDEO) Vozači skupljali novac koji se rasuo po cesti

Vozači na području Atlante bili su pravi sretnici kada se po cesti razasuo novac koji su krenuli kupiti. Naime, novac nije osigurao neki dobrotvor već on potiče iz blindiranog vozila koje se kretalo po autoputu, te su mu se bočna vrata u vožnji otvorila.

Na hiljade novčanica se našlo u zraku. Brojni vozači automobila zaustavili su se kako bi uhvatili novčanice. Policija procjenjuje da je oko 175.000 dolara završilo na putu. Naravno, objavljeno je da oni koji su pokupili novac, ne mogu zadržati isti, već su obavezni da ga vrati kompaniji koja vrši prijevoz novca.

Međutim, po anketi koju je provela WSB-TV 2 Atlanta, gotovo 70 posto ispitanih smatra da ljudi trebaju zadržati novac. Inače, dok je policija stigla na lice mjesta, većina vozača je otišla. Slijedi analiza video materijal prenosi Bljesak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79