(VIDEO) Vozači slupali dva skupocjena Ferrari-ja: Plavi izgorio, crveni uništen

 

Dva vozača ozlijeđena su kada su se Ferrarijima zabili u ogradu u mjestu Osimo, blizu talijanskog grada Ancone. Snimka nesreće pokazuje kako oko njih lete krhotine i na jednom izbija požar. Policija sumnja da je uzrok nesreće prevelika brzina kojom su ušli u zavoj

Teški sudar dva Ferrarija dogodio se u subotu popodne u mjestu Osimo blizu grada Ancone u Italiji. Prema izvještavanju talijanskih medija vozači su izgubili kontrolu nad vozilima i zabili se u zid, nakon čega se jedan zapalio.

Prema policijskom izvješću uzrok nesreće mogla bi biti neprilagođena brzina, ali policija i dalje provodi istragu. Snimka nesreće prikazuje crveni Ferrari ako slijeće s ceste i zatim ga slijedi plavi koji je poletio u zrak prije no što se zabio u ogradu i zapalio.

Svjedoci nesreće odmah su o događaju obavijestili policiju, a hitna pomoć je oba ozlijeđena vozača prevezla u bolnicu. Prema informacijama iz bolnice, nisu u životnoj opasnosti.

Vatrogasci iz Osima i elektrane u Anconi stigli su na mjesto nesreće kako bi ugasili plamen koji je zahvatio plavi auto. Prema izvješćima talijanskih službi vozači su turisti iz Belgije i Nizozemske koji su u regiji Marche bili na odmoru s prijateljima. Nije poznato koji je upravljao kojim automobilom.

 

@crnahronikainfo

Teška nesreća u kojoj su učestvovala dva skupocjena Ferrarija. Plavi u potpunosti izgorio. vozači ozlijeđeni

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79