(VIDEO) Vozači teretnih kamiona danima dolaze do BiH

Jutros na graničnom prijelazu Bosanska Gradiška zatekli smo Nihada Artukovića, Tešnjaka koji vozi iz Italije u Sarajevo i već danima nije bio u Bosni.

– Od ponedjeljka sam uglavnom po graničnim prijelazima. Kod Bregane, kad smo prešli na hrvatsku stranu, došla je policija i razvrstala nas. Bosanci na jednu stranu, Srbijanci i Bugari na drugu, Hrvati na treću. Ali, dobro je, ima nade za sve nas dok mi vozimo kamione natovarene robom. Nije nam lako, ali ovo je patriotski zadatak – rekao je vidno izmoreni, ali raspoloženi Artuković.

Trenutno stanje na GP Bijača. Vozači čekaju i po 3h! Roba ne može na vrijeme stići do građana BiH. Više informacija rekao nam je vozač kamiona http://bit.ly/2WxJAng.Aktivirajte Viber grupu za vozače koja se nalazi u komentaru ovog video klipa

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Donnerstag, 19. März 2020

Kolona kamiona na ovom graničnom prijelazu formira se svako jutro poslije osam sati. Pune ruke posla imaju zaposleni na prijelazu, ali i komunalci, koji neprestano dezinficiraju gradske ulice i granični prijelaz, koji je najfrekventniji u BiH.

(VIDEO) Haos na GP Bijača vozači ogorčeni: Čekamo i po 3 sata!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79