VIDEO: VOZAČI U BIJELJINI IGNORIŠU SEMAFOR NA RASKRSNICI

U Bijeljini su danas zvanično počeli sa radom semafori na raskrsnici, koja je, prema mišljenju nadležnih, jedna od najkritičnijih u gradu.

Nekoliko sati kasnije reporter portala InfoBijeljina je na licu mjesta za samo deset minuta snimio brojna vozila koja su prošla kroz crveno.
Već 15 dana semafori su podešeni na treptuće žuto svjetlo, kako bi brojni građani bili upućeni da će uskoro ovu raskrsnicu regulisati svjetlosna signalizacija, ali očigledno da nije bilo dovoljno.

Vozačima posebno skrećemo pažnju da tek sada povedu računa pri prolasku kroz raskrsnicu, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih nezgoda, te da obrate pažnju da su semafori od danas u funkciji.

Pojedini mještani koji su bili sa reporterom InfoBijeljina navode da im nije jasno kako danas nije bio ni jedan udes.

“Ovo je nevjerovatno, semafori su proradili danas oko 16.00 časova, vozači konstantno prolaze kroz crveno. Treba više obratiti pažnju, sva sreća pa danas nije bio ni jedan udes. Pitam se i kako današnji vozači polažu vozački, pa nekoliko dana su već upaljeni semafori na žuto svjetlo, da ukažu da će uskoro proraditi, ali očigledno niko ne vodi računa”, rekao je za InfoBijeljina mještanin ulice 1. maja.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79