(VIDEO) Vožnja u suprotnom smjeru u rikverc

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video iz Sarajevu u kojem se vidi kako vozač VW Passata vozi u suprotnoj traci u rikverc.

Policijski službenici pokušavaju saznati da li je istoimeni vozač namjerno napravio ove prekršaje ili je ipak slučajnost. Pitanje se postavlja, gdje je vozač ušao u brzu cestu, da li je to napravio na kružnom toku ili na izlazu iz Tržnog centra Wisa na Stupu?

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

 

Kolektiv redakcije portala Crna Hronika kreirao je besplatne viber grupe za vozače koji su svakodnevno na cestama, putem kojih će imati priliku u svakom trenutku saznati sve informacije o saobraćaju: gužve, stanje na putevima, informacije o nesrećama, obustavama saobraćaja kao i o policijskim patrolama i radarskim kontrolama.

-Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve, navode iz Crne hronike.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

 

Varala muža s komšijom pa ga prijavila

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments