(VIDEO) Vučić zamolio Mitrovića ga ugasi Zadrugu: U roku od 10 dana ukidam rijaliti

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom gostovanja otkrio da je razgovarao sa Željkom Mitrovićem o ukidanju Zadruge, sada se oglasio i medijski mag.

Naime, on je na Instagramu otkrio da je donio odluku da ukine rijaliti, na preporuku predsjednika Srbije i dodao da će se to desiti u najkraćem mogućem roku.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”.

Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopćio je Mitrović na Instagram nalogu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

@bojanikos #zadruga #zadruga6 #balkan #balkantiktok #srbijatiktok #foryou #srbija #bosna #hrvatska #slovenia #crnagora #makedonija ♬ original sound – Bojan Stevic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79