(VIDEO) Vukanović tvrdi: Episkop mi u stilu mafijaša poručio – “čuvaj glavu da je ne izgubiš, svašta pišeš”

Nebojša Vukanović, jedan od najenergičnijih opozicionara u manjem bh. entitetu RS, ustvrdio je danas da mu je jučer prišao episkop bihaćko – petrovačke eparhije Sergije i potapšao po ramenu te imao ozbiljnu poruku.

– Moram reći zaista, da ne pretjeram, bilo je to u klasičnom mafijaškom stilu. Očito je nezadovoljan zbog teksta koji sam objavio, “koliko košta ordenje kod episkopa Sergija” – rekao je, između ostalog Vukanović.

Dodao je da se on boji samo Boga.

– Ja nisam neko ko se boji bilo koga osim Boga, pa i te prijetnje koje stižu od crkvenih službenika su nebitne. “Čuvaj glavu Vukanoviću, svašta pišeš, da je ne izgubiš”, tako mi je rekao. Neki ljudi su i snimali taj razgovor, fotografisali. Ja sam ga pitao, “je li mi to prijetiš, ko si ti”, on je rekao “ne, ne, ja ti govorim hrišćanski” – prepričao je razgovor između njega i episkopa Sergija Vukanović.

Kaže da mu je rekao da se čuva boga.

– Ja sam uvijek na strani pravde i istine a ne na strani mafijaša kojima dajem ordenje. Rekao sam mu da ne može tako sa mnom razgovara – rekao je Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79