(VIDEO) Vulgarno ponašanje odbornika SNSD-a u Bratuncu

Posljednje skupštinsko zasjedanje u opštini Bratunac bilo je burno. Uspostavljena je nova skupštinska većina sa SNSD-om u kojoj su još poslanici DNS-a i SDA Ramiza Salkića, potpredsjednika Republike Srpske. U bahatom i krajnje primitivnom ponašanju prednjačio je odbornik SNSD-a Petko Rankić, nakon čega je došlo do prekida zasjedanja lokalnog parlamenta.

Skupštinsko zasjedanje je prekinuto nakon teških međusobnih uvreda u čemu su prednjačili pojedini odbornici novoformirane skupštinske većine.

Poseban prostakluk na sjednici je pokazao odbornik SNSD-a Petko Rankić koji je vulgarno vrijeđao zamjenika načelnika opštine Branislava Trišića iz Ujedinjene Srpske. Zanimljivo je da su SNSD Milorada Dodika i Ujedinjena Srpska Nenada Stevandića na republičkom i na nivou BiH u čvrstoj koaliciji, dok su u opštini Bratunac ljuti protivnici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79