(VIDEO) Zamalo preminula zbog silikona, a evo koju je poruku sada poslala mladim djevojkama

Starleta Tamara Đurić prije tri godine preživjela je pravu dramu zbog silikona u zadnjici.

Đurićeva, koja je umalo preminula otkrila je da danas djevojke pretjeruju kada ugrađuju silikone.


– Vidim da kod mladih nije bitno šta se radi, bitno je samo da se pretjera. Djevojke uglavnom pretjeraju u količlini silkona… dimenziji kod grudi, usana. Ja sam u jednom momentu pretjerala. Pretjerala sam usnama, to je tada bilo moderno, ja sam ih nakon toga izvadila, kao i grudi, ja sam ih smanjila – rekla je Tamara i dodala koliko se promijenila od 2017.

– Od mog nemilog događaja, ja sam znatno promijenila navike, sada se vodim treningom i zdravim život. Ja sam sa operacijama završila tada – jasna je Đurićeva, a onda je opisala kroz šta je prošla.

 

– Ja sam dobila sepsu poslije operacije jer su pomiješali dva materijala koja nisu smjela da budu zajedno na tom mjestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Djevojke su željele silikonske zadnjice po cijenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primjeru – objasnila je Tamara u jutarnjem programu Pinka.

 

Oglasila se Seka Aleksić nakon što je njen brat Nedžad priveden zbog sumnje da je iznuđivao novac

Komentari

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79