(VIDEO) Zapalio se slovenski Renault Megane

Nitko nije ozlijeđen u požaru automobila koji je izbio u utorak oko 11 sati na graničnom prijelazu Macelj, potvrdili su vatrogasci koji su rekli i kako su ugasili požar na Renaultu Meganu slovenskih registracija

Renault Megane slovenskih registracija zapalio se u utorak ujutro na graničnom prijelazu Macelj, na izlasku iz Hrvatske.

VIDEO POŽARA 1

Iz PU Krapinsko – zagorske zaprimili su dojavu o zapaljenom automobilu u 11.20 sati. Granični prijelaz u oba smjera bio je zatvoren do 11.46 sati.

– Vidio sam kako je auto u velikom plamenu. Policajci su potpuno zaustavili promet te nisam vidio da je netko ozlijeđen, a niti Hitne nije bilo – rekao je čitatelj koji je poslao fotografije.

Policija koja se nalazila na graničnom prijelazu pokušala je vatru ugasiti s požarnim aparatima, no nije uspjela, te su na teren pozvani vatrogasci.

Dodaju kako je automobil u potpunosti izgorio, te da se radi o samozapaljenju vozila. Potvrdili su kako nema ozlijeđenih. Nakon očevida znat će se točan uzrok požara.

VIDEO POŽARA 2

 

 

 

(FOTO) MUP upozorava: Nagradne igre su prevara, žele vaše podatke

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79