(VIDEO) Zašto je Batko u zatvoru? To bi bilo kao da vas pošalju jer niste platili struju! Moralno je uništen, ubila ga je prejaka riječ!

Batko je star za zatvora, tamo su mladi momci vrele krvi i kratkog fitilja – kazao je Mehmedbašić

Omar Mehmedbašić, advokat Almira Čehajića Batka u CD-u kod Senada Hadžifejzovića i između ostalog, kazao da Batko ne bi ni trebao biti u zatvoru, jer ovdje nema krivičnog djela te se radi se o građansko-pravnom odnosu!

Jedan od pacijenata o pokušaju saradnje s Batkom: 22.000 eura su mi tražili unaprijed…

Batka nisam vidio, ali znam da me gleda, Batko dobro slušaj, poručio je: U ugovorima koje si potpisivao za transplantaciju nije preciziran rok operacije, ljudi su tražili novac, a para nema, nema tu zloupotrebe položaja!

Pita se također zbog čega je Batko u zatvoru? To bi bilo kao da vi ne platite struju, ne možete ići u zatvor zato što niste platili struju! Batko je moralno uništen, ubila ga prejaka riječ! Batko je star za zatvora, tamo su mladi momci vrele krvi i kratkog fitilja! Uložit ću žalbu na odluku o jednomjesečnom pritvoru, ali mislim da će Batko ostati u zatvoru mjesec dana, neće njemu ništa biti – kazao je Mehmedbašić.

Pogledajte cijeli videoprilog.

 

 

(FOTO) Batko sutkinji: Preklinjem vas pred svijetom i ljudima da me ne zatvarate, pustite me da odbranim čast i život

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79