(VIDEO) Zastupnik Naše stranke kopa nos na sjednici, sve za platu od 3.500 KM!?

 

Snimak zastupnika Naše stranke u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Dragana Miokovića postao je viralan na društvenim mrežama.

Razlog je bizaran.

Naime, Mioković je snimljen kako za vrijeme sjednice Zastupničkog doma FBiH kopa nos.

“Poslanik Naša stranka Dragan Miokovic snimljen kako za vrijeme sjednice kopa nos Plata: 3.500 KM”, navedeno je u opisu objave na Facebook-u.

Pogledajte o čemu se radi…

 

Podsjećamo Mioković je pristupio Našoj stranci u aprilu 2022. godine.

Pitanje ljudskih prava i njihove nepovredivosti po bilo kojem osnovu je nešto u čemu je Naša stranka najprincipijelnija. Pokazala je to na različitim primjerima, od zalaganja za provedbu međunarodnih presuda koje se tiču te teme, do povorke ponosa. Moram reći da sam kao građanin Sarajeva definitivno postao ubijeđen da je Naša stranka najbolja opcija za moj grad ali i za državu kad su jedini hrabro stali iza žrtava Kazana i rekli da na spomeniku mora pisati ko je zločin počinio”, ističe Mioković.

Kao policajcu, naglašava, vrlo mu je važno da se za Našu stranku ne vežu nikakve koruptivne i kriminalne afere te da su učinili najviše kad je u pitanju borba protiv korupcije.

“Spreman sam takvoj stranci ponuditi svoje znanje i iskustvo pogotovo na polju na kojem sam stekao i penziju i brojne zasluge, a to je, prvenstveno, iznalaženje efikasnijih zakonskih rješenja za borbu protiv kriminala, kao i problematika sigurnosti u najširem smislu te riječi“, kazao je Mioković.

Poznati sarajevski policajac Dragan Mioković se pridružio Našoj stranci

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79