(VIDEO) Zdravko Mamić otvorio dušu i ispričao sve detalje iz svog života

(VIDEO) Zdravko Mamić otvorio dušu i ispričao sve detalje iz svog života


Gost emisije „Moja priča“ je Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama i hrvatskog fudbala.

Životna ispovijest jednog od najmoćnijih ljudi balkanskog fudbala, o životu, porodici, atomskom uspjehu, Dinamu, Zvezdi, Novaku Đokoviću, ženama i kafani…

Zdravko Mamić nam je otkrio kako teku pregovori za fudbalere na najvišem nivou, male tajne velikih majstora, ko blefira i kako ga pročitati…

https://youtu.be/b6NY1tkhwBk

Dinamo mu plaća tjelohranitelje i BMW

Podsjetimo, savjetnik uprave Dinama, koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba kojeg neizmjerno voli, već drugu godinu ne napušta Međugorje.

Kako su nedavno ekskluzivno objavila 24sata, od pokušaja atentata čuvaju ga tjelohranitelji koje mu plaća upravo Dinamo. Uz to, plaćaju mu i luksuzni BMW 7 vrijedan više od 100.000 eura.

Bjeguncu od hrvatskog pravosuđa Dinamo mjesečno za BMW 7 plaća 8000 kuna plus troškove popravaka. Ima i dva zaštitara koji ga čuvaju od 0-24. U Dinamu kažu da su ti čuvari: nužni.

Zaštitare, prema našim informacijama, klub plaća i njegovu bratu Zoranu Mamiću. Braća Mamić su s Damirom Vrbanovićem i poreznikom Milanom Pernarom nepravomoćno osuđeni prije dvije godine za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija