(VIDEO) Žestok nastavak prepucavanja: Stanivuković poručio Đajiću da počne svirati klavir

Gospodine Đajiću, moja poruka vama je da počnete ‘svirati klavir’, to je simbolika za odlazak u zatvor, rekao je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

U pitanju je Stanivukovićev komentar na informaciju direktora UKC-a RS Vlade Đajića da su porodice pacijenata iz RS-a, koji se liječe od koronavirusa, podnijele krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Banja Luke.

“Očigledno je da će vam to sviranje klavira trebati, zbog svega što prekršili. Vi koji treba da završite iza rešetaka, podnosite lažne krivične prijave krijući se iza nekih porodica, čija imena niste naveli u toj lažnoj i izmišljenoj krivičnoj prijavi. Mi se te krivične prijave ne plašimo, jer naravno – vi ćete „svirati klavir“. Mi trebamo biti dovoljno strpljivi i još jednom pozvati institucije, da reaguju u vašem slučaju, kao i u slučajevima gospodina Čađe i Šeranića te svih onih koji su uključeni u ovaj kriminal i zločin”, priča Stanivuković i dodaje:

“Mi smo nesporno dokazali da ste vi švercovali kiseonik bez ikakvog dokumenta, dokazali smo da niste provjerili nijednu seriju kvaliteta tog kiseonika i da je u RS uvezen gas u vrijednosti od 450.000 KM, koji ste vi platili 1, 8 miliona KM. To je nesporna razlika. Moje pitanje je: Gdje je ta razlika završila?”, naglasio je Stanivuković, prenosi Srpskainfo.com.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79