(VIDEO) Zvižduci odjekivali Koševom kad je Dodik stao za govornicu: Nije mu bilo svejedno, ali najgore je bilo kad je izgovorio…

Predsjedavajući Predsjedništva BiH je večeras na Olimpijskom stadionu ”Asim Ferhatović Hase” otvorio 14. EYOF čije će aktivnosti do 16. februara biti realizirane u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, međutim dočekan je zvižducima publike.

Evropski omladinski olimpijski festival EYOF promocija je zajedničkih napora za organizaciju velikog takmičenja, kazao je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik novinarima.

– To nije nimalo jednostavno niti lako, ali prema svim izvještajima nema niti jedan problem – rekao je Dodik.

Kazao je da je dobra ideja da Sarajevo i Istočno Sarajevo budu jedinstveni u organizaciji, da se promovišu prirodne ljepote.

– Na kraju smo višegodišnjeg puta organizacije, a rezultate ćemo vidjeti kad se završi – istakao je Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH također je večeras na Olimpijskom stadionu ”Asim Ferhatović Hase” otvorio 14. EYOF čije će aktivnosti do 16. februara biti realizirane u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, međutim dočekan je zvižducima publike.

Da mu nije bilo svejedno i da je svečani govor održao zamuckujući, svjedoči i video Dodikovog obraćanja…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79