(VIDEO+FOTO) Humanitarci sa Buka na čelu sa efendijom, pomažu ugroženim porodicama

Redakciju portala Crna-Hronika poslali ste još jednu informaciju o humanitarnoj akciji građana Bosne i Hercegovine.

Omladinci sa Buka za 11 dana podijelili pomoć za preko 27 porodica na nivou općine Visoko.
Zbog novonastale situacije u našoj zemlji, te zabrane kretanja starijih osoba, vrijedna ekipa je odlučila da krene u akciju. Svaki dan humanitarci obilaze ugrožene porodice, noseći im hranu i higijenske potrepštine.

Pazeći na preporuke kriznog štaba, ovi momci rade i žure u pomoć onima koji ih trebaju. Mahom su to stare i iznemogle osobe, te samohrane majke sa djecom. Djeca budu dodatno obradovana paketom slatkiša, što posebno daje moral našim aktivistima. Brojni građani zovu, nude svoja sredstva, hranu, učestvuju u akcijama i potpomažu rad ove humanitarne organizacije.

Humanisti sa Buka, na čelu sa efendijom Ahmićem, nastavljaju dalje ako Bog da, svakodnevno i hrabro, pružat će svoju pomoć svima koji su u potrebi. Allah ih učvrstio na ovom putu, podario im zdravlje i volju, da dugo godina rade na polju dobra. Hvala svima koji daju svoj doprinos u realizaciji ovih akcija. Gospodar da nas pomogne i izbavi iz ovog iskušenja, da nam sačuva naše porodice i ispuni nam srca vjerom i imanom.

Omladinci sa Buka za 11 dana podijelili pomoć za preko 27 porodica na nivou općine Visoko. Zbog novonastale situacije u našoj zemlji, te zabrane kretanja starijih osoba, vrijedna ekipa je odlučila da krene u akciju. BRAVO 💪https://bit.ly/3aARIaW

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Freitag, 3. April 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79