Vidimo se u čitulji: Crnogorska mafija nastavlja brutalni rat porukama

Crnogorska mafija nastavlja rat porukama. Jovica Vukotić, navodni vođa “škaljarskog klana”, u čitulji koju je dao likvidiranom kumu Igoru Dedoviću u crnogorskim novinama poručio je da se rat nastavlja.

– Nije gotovo. Ova živa polovina mene ti poručuje da mirno spavaš i budeš ponosan. Ja živim za ono za šta bi ti živio da si na mom mjestu, kume. Tvoj odlazak nam daje još veću snagu da ne posustajemo – napisao je u čitulji Vukotić.

Na taj način Vukotić se oprostio od svog kuma, navodnog vođe “škaljarskog klana” Igora Dedovića (43).

Dedović je 19. januara likvidiran u Atini zajedno sa Stevanom Stamatovićem (43) dok su sa suprugama i djecom večerali u restoranu.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbjednosti, kazao je za srbijanske medije da čitulje najavljuju nastavak krvavog rata dva klana.

– Mafijaši komuniciraju putem čitulja i šalju jasnu poruku da će se rat nastaviti. Na taj način oni se ne opraštaju samo od prijatelja već klanu s kojim su u sukobu šalju poruku da će osvetiti likvidaciju svog prijatelja i da to što su izgubili jednog člana ne znači da su prestali postojati – kaže Spasić.

On smatra da se krvavi rat zavađenih klanova, koji je dosad odnio više od 40 života, likvidacijom vođe „škaljaraca“ neće zaustaviti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79