“Vidovita Stefana” preko Vibera prevarila Prijedorčanku za 33.000 KM

Policija u Prijedoru traga za “vidovitom Stefanom”, koja se tako predstavljala ženi iz Prijedora preko Vibera i koju je ojadila za 33.000 maraka.

“Policijskoj upravi Prijedor, juče se obratilo se lice iz Prijedora koje je prijavilo da je nepoznatoj osobi koja se preko društvene mreže predstavila kao u više navrata putem deviznog računa uplatilo ukupno 33.000 maraka”, navode iz PU Prijedor.

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu prevara.

Službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta izvršioca i rasvjetljavanja krivičnog djela.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim licima, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a u slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122”, navode iz policije.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79