Foto: Facebook
Vilsonovo šetalište brzo očišćeno nakon koncerta

Vilsonovo šetalište brzo očišćeno nakon koncerta


Vilsonovo šetalište uspješno očišćeno nakon koncerta

Sinoć je Sarajevo imalo priliku ugostiti jednu od najpopularnijih svjetskih zvijezda, Denisa Sulte, u okviru događaja organiziranog od strane Garden of Dreams.

Ovaj koncert privukao je veliki broj posjetilaca, koji su uživali u muzičkom spektaklu sve do kasno u noć, s koncertom koji je završio iza 2 sata ujutro.

Čim su se stvorili uslovi, zaposlenici KJKP „RAD“ d.o.o. Sarajevo brzo su krenuli s radovima na vraćanju prostora u prvobitno stanje, uklanjajući sav otpad.

Stručni saradnik za odnose s javnošću KJKP „RAD“, Mirza Ramić, izrazio je zahvalnost građanima na strpljenju i podršci tokom procesa čišćenja.

„Sa zadovoljstvom objavljujemo da je nakon koncerta Denisa Sulte uspješno završeno čišćenje Vilsonovog šetališta. Nakon okončanja koncerta nismo bili u mogućnosti da očistimo prostor zbog bine koja je postavljena, a malim dijelom jer je koncert završen iza 2 sata ujutro. Naš tim je marljivo radio na vraćanju područja u prvobitno stanje, osiguravajući da sav otpad koji je ostao nakon koncerta bude efikasno uklonjen. Cijenimo strpljenje i saradnju zajednice tokom ovog procesa. Hvala vam što nam pomažete da održavamo ljepotu i čistoću naših javnih prostora!“ izjavio je Ramić.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija