Violeta pokreće veliki nacionalni projekat

U nadolazećem periodu, naglasak se sve više stavlja na porodičnu tradiciju, okupljanja, a uvijek imamo i one kojima treba pomoć da ovakve dane provedu na takav način.

U Violeta grupaciji društveno odgovorno poslovanje je sastavni dio život. U saradnji s Crvenim križem, Violeta pokreće veliki nacionalni projekat pod nazivom Pružimo ljubav zajedno.

U sklopu kampanje Violeta će donirati pakete s higijenskim i prehrambenim potrepštinama za 400 socijalno ugroženih obitelji na području Bosne i Hercegovine.

Kampanja počinje 20.11.2021. i traje do 20.12.2021., a u tom periodu kupovinom bilo kojeg Violeta proizvoda i vi sudjelujete u donaciji za porodice kojima je pomoć potrebna.

Davanje i pomoć ka drugima je čin koji nas čini boljim osobama.

Sudjelovanjem u ovakvim kampanjama Violeta ističe i stoji iza svog slogana “Stvaramo zajedno”.

Stvarajmo zajedno projekte i kampanje koji pomažu najugroženijima te malom promjenom pridonesimo boljoj svakodnevnici i budućnosti zajednice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79