Regija BiH Više od 200 Trebinjaca traži Miloša Spaića koji je nestao 24. jula

Više od 200 Trebinjaca traži Miloša Spaića koji je nestao 24. jula

U Trebinju će dana biti nastavljena velika akcija potrage za nestalim dvadesettrogodišnjim Milošem Spaićem. U više grupa raspoređeno je oko 200 pripadnika policije, službi zaštite i spasavanja, predstavnika udruženja građana i građana koji su se akciji pridružili samoinicijativno.

“Po naredbi gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi stavljeni su na raspolaganje ovoj potrazi. Osim službi zaštite i spasavanja u potragu su, između ostalih, uključeni i članovi Planinarskog društva ‘Vučji zub’, lovačkog udruženja ‘Leotar’ te brojni građani”, rekao je za TrebinjeLive načelnik Štaba za vanredne situacije Grada Trebinja Stevan Bekan.

Miloš Spaić je nestao 24. jula. Visok je između 175 do 180 centimetara, težine oko 75 kilograma, srednje građe, kratke crne kose i smeđih očiju. Ima mladež na desnom obrazu, na lijevoj ruci sa unutrašnje strane podlaktice ima tetovažu u obliku romba sa natpisom na engleskom – zemlja, vazduh, vatra, voda.

Posljednji put je viđen u teksas šorcu, majici i papučama-japankama. Od kuće je odnio šator narandžaste boje, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje poziva sve građane da ukoliko primijete lice obavijeste najbližu Policijsku stanicu na besplatan broj telefona 122.

Nestali mladić voli prirodu i često je išao da kampuje, ali bi se, kazala je porodica, uvijek prethodno javio. To ovoga puta nije bio slučaj.

Sa Milošem je nestao i pas, žuti mješanac koji se odaziva na ime Doni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
LM