Više osoba povrijeđeno u olujnom nevremenu u Mostaru

Više od 15 osoba primljeno je danas u Kantonalnu bolnicu “Dr Safet Mujić” u Mostaru zbog preloma i drugih povreda zadobijenih u olujnom nevremenu.

U ovoj bolnici kažu da je nekoliko primljenih pacijenata hospitalizovano, uglavnom zbog preloma, prenijeli su lokalni mediji.

Mediji su ranije objavili da je u ovu bolnicu hospitalizovano najmanje šest osoba, među kojima i dijete koje su nakon udara bure pritisnula garažna vrata, te su mu polomljeni prsti ruke.

Danas je bilo dramatično u Hercegovini, evo šta nas sutra očekuje

U najtežem stanju je radnik benzinske pumpe “Gazprom” na Tekiji, kojeg je u poslijepodnevnim časovima u glavu udarila daska, zbog čega je zadobio povrede opasne po život i hospitalizovan je na Odjeljenju za intenzivnu njegu.

Orkanski udar bure bacio je jednu ženu, koja je pala i slomila kuk. U Kantonalnu bolnicu dovezena su i dvojica muškaraca – jedan sa prelomom nadlaktice, a drugi zbog povrede šake i vrata.

U Univerzitetskoj kliničkoj bolnici Mostar rekli su da im se javio muškarac zbog povreda glave, koje je zadobio kada je drvo palo na automobil u kome se nalazio.

Olujno nevrijeme počelo je sinoć na području Hercegovine, a jak vjetar nanio je velike štete u više gradova

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79