Visočanin ima ogromni problem: “Zovem se isto kao i ovaj pedofil. Ljudi meni pišu poruke”

U Bosni i Hercegovini sve se više priča, ali i dešava pedofilija. Osim što u školama pojedini nastavnici su vezani za skandalozne radnje, među građanima sve je više onih koji razotkrivaju bludnike bez granica.

Nakon što je naša redakcija objavila priču o visočkom pefofilu Huseljić Faruku kojeg je otkrio otac 11-godišnje djevojčice, javio se još jedan Faruk Huseljić iz Visokog koji ima ogromni problem. Na njegovu žalost, zove i preziva se isto kao on te dolazi iz istog grada.

“Postovanje samo želim da kažem ukoliko budete objavljivali nešto vezano za ove poruke pedofila iz Visokog ja se zovem i prezivam isto kao on. Roditelji ove djevojcice su objavili slilu njegovu ali on se izbrisao sa Facebook-a i svijet čim vidi ime i prezime piše meni poruke.

Ja imam porodicu i djevojcicu od 3 godine, napravio mi je bas problem sa ovim pa ako bude objavljivali samo pazite kako ćete objavit ovo je molba.

Samo da mene ogradite jer imam probleme isto ime i prezime isti grad a ja imam porodicu dvoje djece, djevojcicu od 3 godine i bas mi je problem napravio” – izjavio je pravi Faruk Huseljić za portal Crna-Hronika.

Lijevo pravi Faruk, desno pedofil
Lijevo pravi Faruk, desno pedofil

Podsjećamo roditelji 11-godišnje djeojčice Edin i Sanela Beganović objavili su prepiske i slike pedofila Faruka Huseljića. Pogledajte šta joj je pisao.

  • Pozdrav prijatelji !

Ovu objavu molim da podijelite u što većem broju, jer ovakve psihopate treba kažnjavati najgorom kaznom .Ovo je pisao djevojčici od 11 godina, pa mi je dijete donijelo mobitel i pokazalo, a ja sam nastavio da pišem sa njim, pa čitajte kakvih psihopata ima.

Policiji sam prijavio ,radi se o Huseljić Faruku iz Visokog – napisao je potreseni otac uz objavljene fotografije na kojima stoji tok dopisivanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79