Vlasnik sportskog coupea ostao zbunjen kada je dobio kaznu za prebrzu vožnju, a nije ni vozio

Možda da je netko stvarno pogledao ovu fotografiju, sigurno se ne bi potrudio zapakirati je u kuvertu i poslati…

Prometne kamere su dosta precizne, ali kao i mnogo drugih stvari, nisu bez greške. To pokazuje ovaj primjer iz Francuske, u kojem je vlasnik sportskog coupea Alpine A110 primio dopis policije na kućnu adresu. Kad od suda dobijete prepoznatljivu kuvertu ili preporučenu pošiljku, znate da to nije dobro.

Alpine A110 je prilično brz i okretan automobil. Koristi 1,8-litreni turbo benzinski motor s 252 KS i sposoban je putovati i do 250 km/h. Međutim, tijekom “fotoshootinga” vozač nije bio u iskušenju stisnuti papučicu gasa, jer nije bio u vozilu, a sportski coupe nije ni bio na cesti – barem nije dirao asfalt sa svojih četiri kotača.

Naime, automobil je u to vrijeme bio na vučnoj službi, koja je, prema fotografiji, vozila brzinom od 79 km/h na dionici s dopuštenom brzinom od 70 km/h. Sve je ovo bilo malo bizarno za vozača koji je dobio poštu, no objašnjenje je jednostavno. Vozač šlepera je bio prebrz, a kamera je zabilježila registraciju Alpinea.

Ispada da se vozač kamiona izvukao, a vozač Alpine je imao neke manje neugodnosti. U Francuskoj, slanje kazni za prebrzu vožnju je automatizirano. Možda da je netko stvarno pogledao ovu fotografiju, sigurno se ne bi potrudio zapakirati je u kuvertu i poslati…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79