Voditeljka N1 najavila snimak otvaranja Sarajevske Olimpijade, pa emitovan prilog predaje Štafete mladosti Josipu Brozu Titu! (VIDEO)

Obilježavanje 37. godišnjice otvaranja Sarajevske Olimpijade Televizija N1 BiH pretvorila je u jednu od najvećih blamaža koje su se posljednjih godina mogle vidjeti na ovdašnjim televizijama.

Alma Dautbegović Voloder svečano je najavila snimak sa tog povijesnog događaja najavljujući da ćemo vidjeti kako je olimpijski plamen zapalila klizačica Sandra Dubravčić.

No, umjesto snimka sa stadiona “Koševo” sa ekrana se prolomila pjesma “Druže Tito mi ti se kunemo” i panorama stadiona JNA u Beogradu na kojem se održavao slet u povodu 25. maja Dana mladosti. Potom se na ekranu ukazala djevojka kojoj je nekog davnog 25. maja pripala čast da u ime “djece i omladine cijele Jugoslavije” uruči Štafetu mladosti Josipu Brozu Titu!?

Voditeljicu Jutarnjeg programa N1 to nimalo nije zbunilo, nastavila je voditi program kao da se ništa nije desilo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79