Vođa kavačkog klana nudi novac za likvidaciju svjedoka!

Kako tvrde srbijanski mediji, Zvicer je navodno zatražio i njegovu glavu. Rekao je da odsijeku glavu i da mu pokažu simak da bi se uvjerio da je mrtav, piše Srpski Telegaf.

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, koji se od februara nakon hapšenja grupe Veljka Belivuka u Beogradu zvanično nalazi u bjekstvu, navodno je ponudio milion eura za likvidaciju svedoka-saradnika koji je razbio slovenački ogranak te bande.

“Zvicer je bukvalno poludio kad su mu pohapšeni vojnici u Sloveniji odakle je godinama švercovao drogu i oružje i zarađivao ogroman novac. Kao što je svojevremeno od Veljka Belivuka tražio da mu pošalje ćevape napravljene od samljevenih protivnika tako i sada insistira da vidi glavu svjedoka-saradnika. Riječ je o izuzetno opasnom, ali očigledno i poremećenom čovjeku” kaže izvor iz istrage, prenose srbijanski mediji.

Naime, jedan od bivših pripadnika zloglasnog klana, kako je potvrđeno slovenačkim medijima, radio je za policiju još od maja prošle godine. On je navodno predao detaljne bilješke i snimke iz svog zaštićenog telefona, te je tako razotkrio svoje saradnike i njihov rad, za prethodne tri godine. Otkrio je sve detalje, od početka formiranja ogranka ove grupe.

To je učinio jer je uvidio da im “poslovi” propadaju i da je vrijeme da se povuče iz svega što je u vezi te priče. Nekoliko dana nakon šro se povukao, postao je saradnik dajući velikodušno policijskim organima gonjenja informacije ali i način na koji je godinama djelovao taj klan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79