Vođa “škaljarskog klana” napadnut u Centralnom zatvoru

Jovan Vukotić, koji slovi za navodnog šefa “škaljarskog klana”, napadnut je u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Život Vukotića, koji se nalazi u ekstradicionom pritvoru i čeka odluku Apelacionog sud o izručenju Crnoj Gori, koja ga traži zbog nezakonitog posjedovanja oružja i pokušaja ubistva, doveden je u pitanje.

Zbog toga su u zatvoru pojačane mjere sigurnosti. Kako pišu srbijanski mediji, istražuje se da li je i ko pokušao da naudi Vukotiću.

On je, inače, prema presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu, izdržao zatvorsku kaznu od 15 mjeseci za korištenje falsificiranog pasoša i početkom decembra trebalo je da izađe na slobodu.

No, zato što ga traži Crna Gora, određen mu je ekstradicioni pritvor, a Viši sud donio je odluku da su za to ispunjeni svi uvjeti.

Apelacioni sud jednom je poništio tu odluku, a sada se čeka nova presuda, nakon koje bi trebalo da se odluči hoće li on, kao državljanin Srbije i Crne Gore, ostati u Srbiji ili će ipak biti izručen, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79