Vojin Mijatović: Milorade, što je više tvojih kleveta i laži, Valentin mi je sve draži i draži

– Milorade, što je više tvojih kleveta i laži, Valentin mi je sve draži i draži! Danas u Laktašima sa Valentinom Inzkom – napisao je Mijatović uz fotografiju s Inzkom

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a sastao se danas u Laktašima s Valentinom Inzkom, visokim predstavnikom u BiH. Fotografije sa sastanka s Inzkom, Mijatović je objavio i na društvenim mrežama.

Spomenuo je i Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a.

– Danas ugodna kafa i razgovor sa visokim predstavnikom za BiH Nj.E. Valentinom Inzkom u Laktašima. Ovo je čovjek kojeg poznajem vise od decenije i veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i svih naroda koji zive u njoj! Dok Milorad Dodik i njegov režim uporno guraju u izolaciju srpski narod, ja ću raditi sve na poboljšanju suživota unutar BiH tako i na saradnji sa prijateljima Bosne i Hercegovine! Valentin Inzko je prijatelj BiH i svih koji žive u njoj – napisao je Mijatović na Facebooku.

Fotografiju s Inzkom ispred table s nazivom Laktaša Mijatović je objavio i na svom Twitter nalogu uz nešto kraću poruku od one na Facebooku.

– Milorade, što je više tvojih kleveta i laži, Valentin mi je sve draži i draži! Danas u Laktašima sa Valentinom Inzkom – napisao je Mijatović uz fotografiju s Inzkom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79