Vojin Mijatović: Naša obaveza je organizacija građanskih protesta do pronalaska ubica Davida i Dženana

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović oglasio se Facebooku te naveo kako javno želi da uputi kritiku i sebi i svima iz opozicije koji bitišu u političkom životu, a “koji samo posmatramo šta se dešava u pravosudnom sistemu Bosne i Hercegovine!”

– Porodice Dragičević i Memić su više uradile od svih nas na raskrinkavanju političko-pravosudne mafije u našoj zemlji!

Posebno, želim javno da izrazim poštovanje prema gospodinu Ifetu Feragetu na svemu što radi. Dajte Ifetu Faragetu Tužilaštvo BiH pa bi vidjeli kako se puni novi državni zatvor, a prazne kabineti ministara, direktora i skupštinske sale.

Naša obaveza kao opozicije je bila da davno izvedemo građane BiH pred institucije da se pronađu ubice Davida i Dženana, jer sutra se to može desiti drugoj djeci! – naveo je Mijatović.

Dodao je da će na prvoj sjednici Predsjedništva SDP-a BiH tražiti jasan zaključak i odluku da krenu sa organizacijom građanskih protesta sve do pronalaska ubica Davida i Dženana!

– To je naša obaveza, davno smo to trebali uraditi! Veliki respekt svim ljudima koji su svo vrijeme uz porodice Memić i Dragičević – poručio je Vojin Mijatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79