Vojska Srbije se priključuje potrazi za Monikom, evo šta je otežavajuća okolnost

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić rekao je za TV Prva da se danas očekuje da se potražnom timu za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović priključuje i Vojska Srbije. U subotu su se timu koji danima pretražuje područja oko Knjaževca priključili i članovi Bezbjednosno informativne agencije (BIA).

-Potraga traje 24 sata, nema prestanka. Svi tehnički resursi tokom noći su uključeni, dronovi, termovizijske kamere – rekao je Rebić.

Policija dobila dojavu: Malčanski berberin i Monika viđeni kako jedu sa grobova

Danima se traga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, za kojeg se sumnja da je oteo djevojčicu.

-Na osnovu svih tragova mi znamo da je to uradio Jovanović – precizirao je Rebić.

Objasnio je i šta je glavna otežavajuća okolnost u potrazi za Monikom i njenim otmičarem, prenosi B92.

-Potragu otežava to što su u pitanju uglavnom pusta sela, to su uglavnom vikend naselja, prazne su kuće – rekao je i naglasio da se pretražuju velike površine oko Niša i Knjaževca.

-Moraju stalno da se vraćaju na mjesta koja su pretražena jer je moguće da se on vratio – dodao je Rebić.

Pretpostavlja se da Jovanović nije prešao granicu, iako se su se pojavile informacije da je već u Bugarskoj.

Osim pripadnika policije, vojske i BIA-e, u potragu su krenuli i građani, kako iz okoline Niša i Knjaževca tako i iz ostalih dijelova Srbije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79